Tankstation

Jora Exploitatiemaatschappij B.V. is sinds oktober 1996 gelegen aan de Standerdmolen op industrieterrein Korenweide in Oud Gastel. Onze hoogste prioriteit is het verlenen van service aan onze klanten!

Op dit tankstation zijn 3 pompeilanden waar u terecht kunt voor Ongelood Euro 95 (E10), Ongelood Super Plus 98 (E5), Autodiesel, LPG en Petroleum.

Voor de transportsector zijn er 2 high-speed dieselpompen aanwezig voor een kortere tanktijd. Daarnaast is er een pomp waar AdBlue getankt kan worden. AdBlue is een zeer zuivere ureumoplossing. Het is een product dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik van de SCR-katalysator in de transportsector.

Wanneer u onze shop binnenstapt vindt u een keur aan bloemen, planten en andere accessoires om u zelf of iemand anders cadeau te doen. Het wisselende assortiment zorgt er tevens voor dat u iedere keer weer met een origineel cadeau vertrekt.Daarnaast vindt u in onze shop diverse Car Care producten, tijdschriften, tabak en diverse kansspelen.

Ook vindt u in onze shop de Bufkes broodjescorner. Hier verkopen wij de Lekkerste Bourgondische Broodjes. Deze worden ter plekke vers voor u bereid. U kunt er voor kiezen uw broodjes mee te nemen, te laten bezorgen of direct nuttigen in onze shop onder genot van een vers kopje koffie of thee.

Wilt u thuis ook een keer genieten van de Bufkes producten? Dat kan, er zijn diverse producten welke u direct mee kunt nemen en thuis zelf makkelijk kunt bereiden.

Ga voor meer informatie naar de pagina over Jora Bufkes.

Op het terrein vindt u ook 2 autowasserettes voorzien van professionele apparatuur. Deze zijn voorzien van Carlite borstels. Deze borstels zijn zo zacht dat deze geen krasjes zullen achterlaten. Als een lak dof is geworden, zal deze weer gaan blinken naarmate vaker van de CarLite borstel gebruik wordt gemaakt.

U heeft keuze uit diverse wasprogramma’s vanaf € 6,- tot € 12,- voor het meest uitgebreide programma. Bij elk wasprogramma ontvangt u van ons een gratis hogedruk-munt waarmee u uw auto kunt afspuiten op die plaatsen waar hardnekkig vuil zit.

Naast onze regelmatige wasacties kunt u bij Jora ook sparen voor GRATIS autowassen! Bij iedere tankbeurt (min. 20 ltr.) ontvangt u van ons een stempel. Al bij 5 stempels krijgt u wasprogramma 6 gratis of € 6,- korting op één van de overige wasprogramma's. Tijdens het wachten kunt u in onze shop genieten van een gratis kopje koffie of thee.

Naast de wasautomaten vindt u afspuitplaatsen voorzien van een hogedrukspuit en borstel waarmee u zelf uw auto kunt wassen. Is uw auto gewassen? Dan kunt u op het terrein nog de binnenkant stofzuigen voor een compleet schone auto!

Tanken kunt u op dit tankstation met de Jora Tankpas, diverse creditcards, bank- en giropas en uiteraard contant. Het station bezit een buitenpaal zodat u buiten de openingstijden ook kunt tanken met uw pas.

Algemene voorwaarden tankstations

Bekijk de ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE TANKSTATIONS.

 

 

 

Het tankstation is bediend en heeft de volgende openingstijden:                       

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00-16.00

Tanken na sluitingstijd: via de buitenpaal

De openingstijden van de Bufkes broodjescorner zijn:

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 16.00 uur

Klik op de volgende link voor een kijkje in onze shop http://goo.gl/211Y8a