Jora Nieuws

 

Blauwe Diesel

Blauwe Diesel is dé duurzame dieselbrandstof van dit moment. Deze fossielvrije diesel wordt volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Blauwe Diesel is een volledige dieselvervanger en geen brandstoftoevoeging (brandstofadditief). U kunt zonder aanpassing van de motor op Blauwe Diesel rijden. Daarnaast is Blauwe Diesel ook nog eens CO²-neutraal, emissiearm en biologisch afbreekbaar. U kunt rijden op 100% Blauwe Diesel, de zogenaamde Blauwe Diesel 100, of u kunt kiezen voor een blend van Blauwe Diesel en fossiele diesel, de zogenoemde 20 t/m 50.

Blauwe Diesel wordt gemaakt van afval en is daarom een circulair product. Het afvalproduct bestaat uit resten van plantaardige oliën die eerst een voedseldoel hebben gediend. De afvalproducten die vrijkomen zodra de grondstof is klaargemaakt voor menselijke consumptie, worden normaal gesproken gestort of verbrand. Nu worden deze afvalproducten gebruikt om Blauwe Diesel van te maken.

Blauwe Diesel 20 is verkrijgbaar op ons tankstation aan de Korenweide 2 - 6 te Oud Gastel.

Heeft u als ondernemer interesse of verdere vragen, informeer naar de mogelijkheden voor uw wagenpark; telefoonnummer 0165 - 511207

Voor meer informatie: http://www.futurefuels.nl